Artisten står bak teksten, produseringen og miksingen av sangen. Han legger til at alt ble spilt inn fra hans eget studio.

- Jeg har hatt stor glede av å ta hånd om stort sett hele innspillingsprosessen selv, men låta ble ikke til uten god hjelp fra eminente musikervenner i studio, sier Rygg, som har artistnavnet Jan Morten.

Jan Morten er en artist og låtskriver fra Frosta, og låtene er i sjangeren pop/rock/indie. Sangene er på dialekt og kan handle om alt fra de små, hverdagslige observasjonene til de litt større spørsmålene, skriver han i en pressemelding.

Tidligere i år har artisten gitt ut singelen «Kjære Vænn», og han har også skrevet låtene til folkpop-bandet «Bøgda». Jan Morten er også medlåtskriver og bassist i bandet «Superfaun».

Med seg på singelen har han med Asle Brudvik Arntzen på trommer, Odd Halvor Moen på tangenter, Jørn G. Anderssen på el-gitar, Karoline Jørstad Rygg som korstemme og Daniel Arntzen på mastring. I låten fungerer Jan Morten selv som vokal, kontrabass, akustisk gitar, slidegitar.