Åsenvøgga har sitt mangfoldige husflidsutsalg i stasjonsbygningen på Åsen. Dette gule stasjonsbygget er et populært sted å stikke innom enten du strikker eller ønsker å kjøpe ferdige strikkeprodukter. Huset tilbyr langt mere enn strikk og garn. Hele året tilbyr Åsenvøgga flotte produkter laget i tradisjonell håndverksstil av lokale flinke produsenter. Det tilbys artikler som quilting, ullvarer, treprodukter, malerier, broderi og mye mere.

- I tillegg til det som er laget med hendene for salg, tilbyr vi også ferske gårdsegg, honning og en god del hjemmebakst som lefser, boller og et utvalg kaker, sier Berit Teigen og Anne Marie Hegge hos Åsenvøgga. Før jul har damene også bakt flere sorter julekaker som alltid er populære blant handlende kunder.  Langs E6 finner du Åsenvøgga vis a vis Coop Extra, eller du kan ta toget helt frem til døra og du kjenner umiddelbart lukten av julekakene.

- Dere har forberedt advent med en bugnende butikk i Åsen, når er stasjonen åpen?

- Butikken vår med utsalg av kvalitetsvarer er åpen hver dag unntatt søndager. Dette gjelder gjennom hele året. Før jul derimot har vi søndagsåpent fra og med 26. november hver søndag. Vi har også i gang et julelotteri, dette har blitt en tradisjon her på Vøgga. På loddene kan man også vinne hjembakte julekaker.  Vi serverer gløgg og pepperkaker, det hører jo advent og førjul til. Det hender også at foreninger, grupper og lag tar toget sammen på handletur til oss, det setter vi pris på. Velkommen innom til et trivelig avbrekk i førjulstria her på Åsen stasjon og Åsenvøgga, sier damene på stasjonen som også har god hjelp av noen hjelpsomme herrer.