Knut Erlend Jegersen

Det handlet kun om å få tatt første fly hjem til Norge.

-Hun ringte meg fredag morgen, 20.feb. Jeg kom meg hjem ett døgn senere, via Houston og Stavanger. Planen var at vi i The Midnight Specials spille konsert i Clarksdale, vi gjorde innspillinger i gamle Sun Studios, der Elvis også i sin tid gjorde musikk. Plutselig ble alt satt på vent, forteller Terje Craig. Mye praktisk måtte tas hånd om. Pilegrimsreisen til det forjettede musikalske mekka fikk en annen utgang.

Terje Craig, Per A.Elvertrø, Frank Scott & co rakk å spille inn fire låter før sjokkbeskjeden snudde om på alt.

Nå blir det urframføring live av materialet. Det skjer i Magic Mirror-teltet under Blues In Hell lørdag 5.september.

-Det er utelukkende originalstoff. Vi har mye på lager, alt har stått på vent en stund nå. Alle involverte er med i andre samtidige prosjekt. Vi er fire høyst ulike mennesker som sammen er ganske kreative. Jeg regner med å bli ferdig med etterarbeidet medio august.

Frank Scott og Terje Craig kom i kontakt gjennom felles engasjement ved Skogn Folkehøgskole. Begge to har vokalinnslag på låtene som slippes 5.sept.

-Vi rekker ikke å få til et helt album, det blir digital utgivelse av fire låter. Det blir blues ispedd soul og gospel, det hele er Memphis-inspirert, lover Terje Craig.

Opp i alt flyttet Terje Craig inn i nytt studio. Kjøpmannsgata 3, i kjelleren på gamle «Bladhjørnet», er ny adresse etter fire år i Torgveien 8.

-Man rekker mye mer enn man tror dersom kalenderen brukes aktivt og fjernsynsapparatet slås av, smiler Terje Craig.