I følge en tipser på stedet forteller til Stjørdals-Nytt like etter klokken 10.15 at det er entreprenør på stedet med gravemaskiner for utbedre, etter at en bekk skal ha tatt seg over E14 med jord og grus.

Dette skal ha skjedd like i nærheten etter 60-sonen i Flora.

Skal være mulig å passere

Trafikkoperatør i Statens Vegvesen, Kim Jørgen Bemann, opplyser at det er riktig at det går vann over veien et stykke ved Flornes, men at det ikke er store endringene de siste timene.

- Det har ikke kommet noen store tilbakemeldinger siden i dag tidlig. Det skal være greie passeringsmuligheter så langt, og hadde situasjonen forverret seg, ville vi fått beskjed, sier Bemann.

Han opplyser om at hastigheten er satt ned på stedet, og at det er satt opp arbeidsvarslinger langs veien, slik at det skal være tryggere å passere.

Entreprenører er på stedet for å utbedre, men det skal være gode muligheter for å passere. Foto: Privat

Vann i veibanen

Bemann bekrefter at det er entreprenører som jobber på stedet.

- Det er enda vann som ligger i veibanen, men entreprenører er på stedet og jobber med å få åpnet opp for full fremkommelighet, forteller han.

Videre sier han at om situasjonen skulle endre seg, for eksempel ved at veien blir stengt eller det blir satt opp manuell dirigering på stedet. Vil de gå ut med ny trafikkmelding med info via sine kanaler.

Flere steder

Det skal også være oversvømt ved Bergskleiva, både på veien ut til beboerne og på tomta til Veidekke på andre siden.

Det er satt opp sperringer på Ydstinesvegen. Foto: Privat

Det meldes også om at Ydstinesvegen fra E14 og mot Prestmoen er stengt.

I Meråker skal vannet ha tatt seg over jordene og ligger tett opp mot veien.