Nettredaksjonen

Klar og tydelig

Debuten endte på best mulig vis, og Fiske gjennomførte en solid figur i 4-2-seieren. Etter kampen var han godt fornøyd med både sin egen og lagets innsats.

- Det gikk ganske bra i dag. Ved enkelte anledninger slipper vi til Verdal litt for lett, og to baklengsmål er ikke bra. Men samtidig scorer vi fire mål, spiller bra offensivt og får prøvd oss i kamp igjen, så det var en bra gjennomkjøring, synes den tidligere Steinkjer-spilleren.

Fiske tok kommandoen fra start i midtforsvaret sammen med Ole Jørgen Karstensen, og gjennom hele kampen styrte han både forsvarsrekka og de andre lagkameratene med klare og tydelige beskjeder. I andre omgang fikk han dessuten vist fram sin hodestyrke på dødball, da han stanget inn 2-1 på hjørnespark fra Sondre Hopmark Stokke.

- Kommunikasjonen er nok en av mine aller største styrker som fotballspiller. Jeg liker å ta ansvar og styre spillet, og håper jeg får muligheter til det også i Blink, smiler Fiske.

Støtte fra Ranheim

Den 192 centimeter høye midtstopperen forteller at det var et enkelt valg å gå på utlån til stjørdalsklubben, og at både han selv og Ranheim var enig om at spilletid er viktig for Fiskes utvikling.

- Sånn som situasjonen er i Ranheim nå, var jeg langt bak i køa med tanke på spilletid. Da Blink kom på banen var jeg derfor ikke i tvil. Blink er en veldig fin og seriøs klubb, og Ranheim sto helt bak avgjørelsen min om å dra hit.

Spill i Oddsen-ligaen er en av de viktigste faktorene for utlånet.

- 2. divisjon er absolutt en veldig god kamparena for meg nå. Målet for høsten er å spille så mye som mulig og levere gode prestasjoner i Blink-trøya, sier en offensiv Fiske.

Venter flere dødballmål

Stjørdals-Blink-trener Roar Vikvang er godt fornøyd med å bruke Fiske i høstsesongen, og roste sin foreløpig nyeste spiller etter 4-2-seieren.

- Vi har fulgt Vegard en stund, og vet hva han står for. Han viser hvilken god spiller han er i dag, og scorer et veldig fint mål på corner. Det er en av hans store styrker, og jeg tror ikke det er siste gang vi ser Vegard score på dødball i høst.

I forrige uke ble det klart at Magne Staven Larsen forlater Stjørdals-Blink etter bare et halvt år i klubben, og reiser hjem til Åfjord. Dermed var det ekstra viktig med en forsterkning på stopperplass, og Vikvang er godt fornøyd med hvordan spillerstallen ser ut.

- Stallen vår er solid, og alle spillerne har nivået inne. Det kan selvsagt skje noe på spillerfronten, men jeg er veldig tilfreds med materialet vi rår over nå.

Ser fram til Førde-kampen

Treneren var også godt fornøyd med hvordan spillerne presterte i kampsituasjon, etter to uker med fotballferie og en oppstartsøkt søndag kveld. Foruten Fiske havnet også Alexander Nynes og Sondre Hopmark Stokke på scoringslista, og den fjerde scoringen kom fra en Verdal-spiller som satte ballen i eget mål.

- Det store målet var å få i gang spillerne etter ferien og at de fikk ha på seg drakta igjen. Vi fikk sett alle tilgjengelige spillere i kampsituasjon, og vi unngår skader. Jeg synes også vi er flere hakk bedre enn Verdal, og spiller god offensiv fotball i store perioder av kampen, sier han.

Til helga ruller seriefotballen i Oddsen-ligaen igjen, og Stjørdals-Blink møter Førde på bortebane søndag. Lørdag kl. 10 setter spillere og trenere seg på bussen for den lange turen ned til Vestlandet.

- Det blir en flott tur, både sportslig og sosialt. Vi reiser i god tid, og skal bo på hotell i Førde fra lørdag til søndag. Førde er en tøff motstander, men vi gleder oss veldig til å ta fatt på høstsesongen, smiler Roar Vikvang.