Cecilie Nordvik, Synnøve Høines, Silje Mathisen og Ida Ervik Raaness fra Hommelvik er hoppende glade for at de skal på Justin Bieber-konsert på onsdag til uken. Med seg på turen skal de også ha med seg søskenbarnet til Silje, June Følling fra Malvik. June var opptatt og kunne ikke være med på intervjuet. Til sammen blir de åtte stykker da tre av mødrene blir med på turen. Jentene gleder seg utrolig mye til turen, noe en kan se på kroppsspråket til jentene. Reisen til Oslo går med tog på tirsdags ettermiddag og det blir to netter på hotell i hovedstaden. I følge jentene går det flere busser fra Trondheim i forbindelse med de tre konsertene på Telenor Arena 16.-18. april. Det blir rene folkevandringen til Fornebu denne uken. Konsertene utgjør 60.000 publikummere på tre dager, og det er ventet at det i tillegg vil komme en del folk til konsertlokalet som ikke har billetter sier Ida Ervik Raaness. Her er det bare å belage seg på å stå en del i kø. Det er nummererte sitteplasser på konserten, sier jentene, og at de har nok lært litt fra sist Justin Bieber holdt gratis konsert ved operahuset i Oslo. På nyhetene på tv i forrige uke kunne man få med seg at en skole i Ålesund hadde flyttet på tentamener for at elevene skulle få dra på Bieber-konsert. Cecilie Nordvik sier at Hommelvik ungdomsskole ikke har noen tentamener denne uken, men at de har fått flyttet noen prøver. Synnøve Høines sier at alle har fått gyldig fri fra skolen, og de andre jentene sier at de hadde kommet til og dratt uansett om de ikke hadde fått fri. Det er mye prat om konserten på skolen, og skolen er veldig beviste på dette fenomenet Justin Bieber, og har full forståelse for de som ønsker å dra på konserten, sier Silje Mathisen.

Nedtelling

Det har vært en lang ventetid for jentene. I alle fall har det nok føltes slik når det er noe så stort som skal skje. Det har nok vært noen lange hundre og femti dager å vente, men nå er det kun noen få igjen. Jentene har hatt full kontroll på dagene hele tiden. Det har ikke vært noen selvfølge at de skulle få tak i billetter til konserten. Billettene ble revet bort på kort tid, og det ble forsøkt å nå tak i billetter både på telefon og på nett. Løsningen ble at en av mødrene til jentene dro rundt på flere Ica butikker hvor de kunne få tak i en Ica kode som ga dem muligheter til å kjøpe billetter gjennom Billettservice. Problemet var at man bare kunne få maks to koder i hver butikk, så det ble en lang ferd gjennom Trondheim for å få tak i nok billetter. Denne moren er nok en stor stjerne hos jentene, en god nummer to, rett etter Justin. Hun skal selv være med på turen, og sier at hun nok sikkert lar seg rive med under konserten.

Til sengs med Justin

Det er nok mange jenter som har sengesett med Justin Bieber, og som kan skryte av at de går til sengs med Justin hver kveld. Ingen av disse jentene har sengesett med Justin Bieber, men noen hadde pute, og alle hadde plakater med han. Alle var de enige om at de ville gifte seg med Justin selv om de måtte dele han med andre. Det er nok mange unge jenter som går og drømmer etter dette unge flotte popp-idolet med en enorm karriere som startet i en alder av femten år, og han er bare nettopp fylt nitten år. Det er allerede skrevet mange bøker, og noen er å få tak i på norsk. Justin Bieber har blitt til en storindustri, og hysteriet rundt han kan sammenlignes med det som var rundt The Beatles og Elvis noen generasjoner tilbake. I kjølevannet av hans store suksess har det dukket opp et nytt ord som «Belieber», noe jeg regner med at disse jentene er. Det vil si at de har en veldig sterk tilknytning til Justin Bieber, og at de nok aldri slutter å like sitt idol. Jeg er temmelig sikker på at jentene får en opplevelse for livet med denne konserten i Telenor Arena. Vi var så heldig at vi gikk oss på Justin Bieber på Malvik Senter ved Cubus, men til jentenes skuffelse så var det bare en pappfigur, men vi fikk han i alle fall til å være med på bilde.

Enorm karriere

Justin Drew Bieber er født 1. mars 1994 (nettopp fylt 19 år) i London (Ontario Canada) og vokst opp i Stratford like nord for London. Det ligger sør øst i Canada mellom Huronsjøen og Eiresjøen som er to av fire sjøer som grenser til USA. Justin Bieber ble oppdaget på YouTube av Scooter Braun i 2009, som senere ble manageren hans. Videoen har blitt spilt snart 850 millioner ganger på YouTube. Se videoen her: http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4. For flere opplysninger om idolet Justin Bieber kan du gå inn på: http://no.wikipedia.org/wiki/Justin_Bieber.

Justin Bieber Plateutgivelser:

 • 2009: My World (bare 15 år gammel)

 • 2010: Bayby, singel

 • 2010: My World 2.0

 • 2010: Somebody to Love – Single

 • 2010: My Worlds - The Collection

 • 2011: Never Say Never

 • 2011: Under the Mistletoe – Julemusikk

 • 2012: My Worlds Acoustic

 • 2012: Believe

 • 2012: As Long As You Love Me – (Remixes)

 • 2012: Beauty and a Beat – (Remixes)

 • 2013: Believe Acoustic

Singler/Hitts: Baby, All Around the World, As Long As You Love Me, Boyfriend og mye, mye mer.

Opplysninger hentet på Wikipedia.