52 turmål i Stjørdal utgjør den nye Trimpoeng-konkurransen «Explore Stjørdal» i regi av «Kjentmann» Roar Valstad.

Trimpoeng-app´en har blitt en stor suksess i flere deler av vår region, ikke minst på Skatval og i Meråker. Nå lanserer Roar Valstad sin konkurranse, «Explore Stjørdal», inne i samme app.

- 52 turmål i Stjørdal med spennende historier og storslagen natur. Et lavterskeltilbud der du finner turmål fra sjøkanten til fjellet i Stjørdal, sier Roar Valstad.

Lavterskel

Valstad er opptatt av at turene skal være tilgjengelige for alle, og i tillegg til trimmen skal det også by på historiske opplevelser.

- Alle turmålene er hentet fra Kjentmann sin Turguid1. Den har et rikt innhold med informasjon om turene du går. Her får du rike beskrivelser om historien til steder, stedsnavn og kulturminner du møter langs de blåmerkede historiske stiene. Og avstandene til turmålene er alt fra en kilometer og opp til cirka ei mil, sier Valstad.

Frister med premier

For hvert eneste turmål du sjekker inn på får du trimpoeng. De korteste turene gir 20 poeng, mens du kan samle helt opp til både 120 og 150 poeng.

- Det blir fine premier til en god del av de som har samlet trimpoeng i «Explore Stjørdal» i løpet av 2018, lover Valstad. Alle som passerer 500 poeng er med i trekningen av premier, der det legges vekt på opplevelser. Roar Valstad forteller at både hundesledetur i Meråker og ridetur i Tydal ligger på premiebordet, sammen med mye annet.

Konkurransen «Explore Stjørdal» koster 100 kroner å delta i. Roar Valstad lover at det meste av disse pengene går til videreutvikling av Kjentmanns arbeid.

- All inntekt, bortsett fra 20 kroner pr. deltaker som går til app-avgift, går til videre utvikling av de blåmerkede historiske turstiene i Stjørdal, sier Roar Valstad.