Det var en sterk innsats fra Blink mot hjemmelaget som i fjor rykket ned fra eliteserien. Aalesund hadde derimot kontroll på ballen mesteparten av første omgang, og fikk inn tre mål før pause.

Tre mål i første omgang

Tretten minutter ute i kampen fikk Sigurd Haugen inn første mål, før han noen minutter senere måtte byttes ut med Mamadou Diaw på grunn av en skade. Ti minutter senere fikk Kristoffer Ødemarksbakken inn andre mål for hjemmelaget. Samme spiller scoret atter et mål mot Stjørdals-Blink 31 minutter ut i kampen.

Etter første omgang var stillingen 3-0 til hjemmelaget Aalesund.

Mer kontroll

I andre omgang fikk Blink mer kontroll over ballen og kunne spille mer aggressivt. Begge lag gjennomførte flere spillerbytter, og Blink fikk muligheten til å spille med alle spillerne de hadde brakt til kampen.

86 minutter ute i kampen fikk midtbanespilleren Andreas Pettersen inn et mål for Blink. Det ble derimot det siste målet før kampslutt. Resultatet ble 3-1 til hjemmelaget.

En treningskamp igjen før seriestart

I kampen mot Aalesund fikk flere nye spillere prøve seg på banen. Fem av spillerne til laget, Mats Størseth Lillebo, Sondre Hopmark Stokke, Marius Augdal, Simen Raaen Sandmæl og Fredrik Vinje, hadde ikke mulighet til å spille da de slet med skader.

Med kampen mot Aalesund bak seg, har Stjørdals-Blink en treningskamp igjen før sesongen starter mot HamKam på Briskeby lørdag 15. mai. Lørdag 8. mai spiller de bortebane mot Ranheim på Extra Arena.