Den svært så lovende spissen laget hattrick i 4. divisjonskampen hjemme på Blinkbanen. Først scoret han på straffe og sendte Blink i føringen 1-0 etter 28 minutter. Men Vuku ga seg ikke og utlignet før pause. Karl Martin Rolstad, en annen 18-åring, laget 2-1 for Blink, men Vuku utlignet nok en gang igjen. Men så fikk det være nok mente Jakob Rømo Skille og scoret etter 76 minutter og 85 minutter. Innimellom der var også to år eldre Jørgen Kjøsnes Valleraunet frampå for Blink som dermed vant 5-2 i det som var vårsesongens siste kamp.

Med seieren over laget fra Verdalen passerte Stjørdals-Blink 2 også Vuku på tabellen og er nummer fem halvveis i sesongen. NTNUI leder serien hele fem poeng foran Namsos.