Stjørdals-Blink fortsetter sin imponerende rekke i 2. divisjon. Selv om hjemmelaget Vidar klønet det til med rødt kort allerede etter 17 minutter, og tok ledelsen like etterpå, var det aldri noen tvil om at Blink skulle ta tre nye poeng i bortekampen søndag ettermiddag. Hele 7-1 ble det til slutt etter at Blink hadde fullstendig kontroll i andreomgangen.

Det startet med et lekkert frispark fra Vebjørn Vinje , før Sander Kartum satte inn 2-1 like før pause. Deretter ble det 3-1 ganske raskt etter pause etter scoring fra Sondre Hopmark Stokke. Midtstopper Vinje var ikke ferdig og dundret inn 4-1 på nok et direkte frispark, før Mats Lillebo headet inn 5-1. 6-1 var det Sondre Sørløkk som satte inn før Markus Balstad Husby fikk æren av å sette inn kampens siste scoring.

Det betyr at fire kamper før slutt er fortsatt Blink på topp av tabellen. Kvik Halden, som avgjorde mot Levanger nesten fire minutter på overtid lørdag, er to poeng bak, mens Fredrikstad er åtte poeng bak før de møter Hødd senere søndag. Ikke bare har Blink to poeng til gode på Kvik Halden, de har også 15 mål bedre målforskjell.

Kommende lørdag er det duket for litt av et lokaloppgjør på Moan i Levanger. Det blir garantert en knalltøff batalje, før Blink møter Fredrikstad hjemme i tredje siste serierunde. De to siste kampene er mot Egersunds borte og Sola hjemme.