NTNUI 2 er sett på som den største utfordreren til Lånke i kampen om opprykk fra 5. divisjon i år. Søndag kveld viste gultrøyene at de veldig gjerne ønsker å vinne denne divisjonen i år og slo studentlaget 4-2 etter en spennende kamp på Tønsåsen.

NTNUI 2 tok ledelsen allerede etter ni minutters spill, men det gikk bare ett minutt før Lånke utlignet, og ytterligere ett minutt før Lånke var i ledelsen. Først Anders Dybvad og deretter Even Lerfald Holltrø snudde kampen i løpet av to minutter. 3-1 ble det etter 23 minutter da Stefanos Pitharoulis scoret på straffe.

Bare fire minutter ut i andre omgang reduserte NTNUI 2 til 2-3, og først i det 82. minutt fikk Lånke det fjerde og kamppunkterende målet. Denne gang var Olaf Lien Skive målscorer.

Lånke er nå oppe på 15 poeng og topper tabellen. Kvik 2 har like mange poeng men dårligere målforskjell og en kamp mer spilt. Selbu er nummer fire, Hommelvik nummer seks og Malvik nummer sju på tabellen. På de to nederste plassene og dermed på foreløpig nedrykksplass ligger Hegra med ett poeng og Tydal uten poeng.