Stjørdals-Blink fosser videre, og foran et rekordstort publikum på 790 tilskuere valset de over gjestene fra Moss lørdag ettermiddag. 3-1 ble det til slutt etter at Moss fikk sitt trøstemål i siste minutt.

Mats Lillebo scoret etter 13 minutter, hans 17. for sesongen, og elleve minutter senere var storscorerkollega Sondre Hopmark Stokke frampå og doblet ledelsen. Det var hans 11. scoring for sesongen.

3-0 satte Sander Erik Kartum inn etter 52 minutter og da var løpet fullstendig kjørt på Blinkbanen.

Seieren gjør at Blink fortsatt topper 2. divisjonstabellen etter helgens serierunde, uansett hvordan de andre topplagene Fredrikstad og Kvik/Halden gjør det. Neste kamp for Roar Vikvangs menn er mot Brattvåg borte neste søndag.

Her ser du tabellen for 2. divisjon avdeling 1!