To mål i løpet av seks minutter på slutten av første omgang var det som ble avgjørende andre pinsedag. Først kriget Mats Lillebo inn 1-0 i duell med en forsvarer og Brynes keeper. Det målet kom etter 34 minutter. Seks minutter senere viste Lillebo godt overblikk da han hoppet over ballen og satte opp Sander Erik Kartum. Lånkbyggen scoret elegant fra drøyt ti meters hold.

Bryne var farlige frampå flere ganger i andreomgangen, men Blinks keeper Thomas Lia hadde en meget god dag mellom stengene.

Mandagens seier var Blinks sjette på ni kamper så langt i sesongen. Om mulig er hjemmeformen enda mer imponerende. Fire seire og en uavgjort og bare ett baklengsmål på 450 spilte minutter hjemme på Blinkbanen er rett og slett bunnsolid. I løpet av de samme fem hjemmekampene har de scoret 14 mål. Og de har nesten vært like pottetette bakover på bortebane, ettersom de etter de ni første seriekampene står med imponerende 21-4 i målforskjell.

Stjørdals-Blink topper 2. divisjonstabellen med sine 20 poeng. Det er tre flere enn Fredrikstad på andreplass og fem flere enn Hødd som er nummer tre. Neste kamp for Stjørdals-Blink er et kombinert toppoppgjør og lokaloppgjør. Lørdag skal de nemlig til Nissekollen og møte Nardo som ligger på fjerdeplass.

Tabellen i 2. divisjon avdeling 1 ser du her!

Blinks mannskap mot Bryne: Thomas Lia - Lars Ramstad, Bjørnar Hove, Vegard Fiske, Robert Williams - Ole Kristian Rødahl (Fredrik Vinje), Jakob Talmo Tromsdal (Anders Nygaard), Sander Erik Kartum - Sivert Solli, Mats Lillebo, Sondre Hopmark Stokke (Henrik Rolland).