Til pause er stillingen mellom Stjørdals-Blink og Bryne 1-1, og det er ingen tvil om hva første omgang vil bli husket best for.

For etter at Bryne hadde gått opp i ledelsen 1-0 etter en halvtimes spill ved Joachim Holtan, var det Mats Lillebo sin tur til å vise seg frem bare fem minutter senere.

Dro til fra 30 meter

Blink-spissen, som er tilbake i startoppstillingen igjen, dro til på direkten fra rundt 30 meter og satte ballen kontant i mål bak en sjanseløs og tidligere Blink-keeper Nicklas Frenderup. En perlescoring av de sjeldne fra Lillebo.

Dermed er stillingen til pause på MUS stadion Sandskogan 1-1 etter en jevnspilt første omgang der begge lag har hatt sine muligheter.

Stjørdals-Nytt kommer tilbake med en oppdatering etter kampslutt.

Før kampen

Etter halvspilt sesong i OBOS-ligaen ligger Stjørdals-Blink sist med 13 poeng på 15 kamper. Opp til sikker plass på tabellen er det fire poeng.

Sist rødtrøyene tok tre poeng var borte mot Strømmen 12. juli. Etter at høstsesongen kom i gang, har det blitt tap mot Raufoss(0-1) og Fredrikstad(1-5).

- Vi ga bort for mange sjanser og for mange mål mot Fredrikstad. Vi har jobbet godt denne uken og nå får vi en ny mulighet og er klare til kamp.

Det sier Blink-trener Tom Dent før søndagens oppgjør mot Bryne hjemme på MUS stadion Sandskogan.

Optimistisk Dent

- Jan Halvor Halvorsens menn spiller klassisk 4-3-3 og vi vet hva som venter oss. Vi er godt forberedt og skal gjøre det vanskelig for dem. Jeg er optimistisk og har stor tro på seier, fortsetter Dent.

Bryne ligger på en 12. plass med fem poeng mer enn Blink. Da lagene møttes i Bryne tidligere i sommer tapte Blink 0-1 etter et selvmål av Lars Ramstad. Siden har ikke Bryne vunnet en kamp i OBOS-ligaen, og kun tatt ett poeng på seks kamper.

Det er dermed to formsvake lag som møtes til kamp.

Gjensyn med Frenderup

I følge Blink-treneren er flere spillere usikre til søndagens kamp på grunn av skader. Morten Strand, Håvard Kleven Lorentsen og Runar Hauge er alle tvilsomme, mens Sander Halgunset er ute resten av sesongen med skade.

Tidligere Stjørdals-Blink-keeper Nicklas Frenderup er utleid til Bryne fra Ranheim og klar til å møte gamle lagkamerater på MUS stadion.

- Selv om han er en hyggelig mann og en god keeper håper vi på å score flest mulig mål mot han, og at han reiser hjem herfra med tap i dag, sier Dent.

Stjørdals-Nytt følger kampen og kommer tilbake med en oppdatering i pausen og etter kampslutt.

Slik starter Stjørdals-Blink mot Bryne:

Frank Stople - Vegard Fiske, Aleksander Foosnæs, Robin Bjørnholm-Jatta, Karl Martin Rolstad - Fredrik Vinje, Joachim Olufsen, Kjetil Holand Tøsse - Marius Augdal, Mats Lillebo, Sondre Hopmark Stokke

På benk: Karl Albin Svensson, Martin Lundal, Morten Strand, Runar Hauge, Asle Hastadklev, Lasse Bransdal, Johann H. Kosberg, Ole Kristian Rødahl