De neste ukene skal fotballaget spille bortekamper mot Aalesund og Ranheim. Aalesund møter de på Color Line Stadion søndag 25. april, mens Ranheim møter de på Extra Arena lørdag 8. mai.

Treningskampene vil bli en smakebit av hva Stjørdals-Blink kan forvente av lagene når de møtes under seriespillet.

- De er begge gode motstandere. Det blir spennende å se hva vi gjør, hvilke nye steg vi tar og hvordan de ligger an. Vi får også bli kjent med Aalesund, som vi ikke kjenner like godt som Ranheim. Det blir fint å få nye tester på hvor vi står, sier sportslig ansvarlig for A-laget herrer Petter Holltrø.

Første helg i mai ubestemt

Stjørdals-Blink hadde opprinnelig planlagt å spille mot Levanger lørdag 1. mai, men det er ingen garanti for at kampen kan gjennomføres. Det er enda ikke åpnet for at lag i andredivisjon kan spille treningskamper.

- 1. mai er fremdeles uklart. Vi skulle egentlig spille mot Levanger, men det er ikke åpnet for at lag i PostNord-ligaen får spille enda. Det gjenstår å se om de får lov til å spille eller ikke, sier Holltrø.

Med tiden som er igjen før kampen er det usannsynlig laget vil finne noen andre å spille mot den helgen.

- De fleste lagene har allerede andre treningskamper fra før av, og man kan ikke reise hvor som helst for å spille mot noen. Vi får ta det som det kommer, sier Holltrø.

Henter midtbanespiller på lån fra Bodø/Glimt

Midtbanespilleren Ask Tjærandsen-Skau signerte kontrakten med laget fredag ettermiddag. 20-åringen er på lån til laget ut sesongen, etter at han tidligere spilte for Stjørdals-Blink i fjor høst. Fotballaget skriver på sine nettsider at spilleren gjorde seg meget positivt bemerket under fjorårets låneopphold.

Under forrige sesong spilte Tjærandsen-Skau 11 kamper i OBOS-ligaen for Stjørdals-Blink og scoret to mål, ett i hjemmekampen mot Tromsø og ett i bortekampen mot Kongsvinger. Midtbanespilleren får draktnummer 37 etter eget ønske.

- Vi ønsker Ask Tjærandsen-Skau hjertelig velkommen påny! skriver Stjørdals-Blink Fotball på sine sider.