Norsk Tipping har opprettet en egen beredskapsgruppe i forbindelse med den aller første SuperLotto-trekningen påskeaften. Det nye konseptet SuperLotto, innebærer at det kan settes en vanvittig rekord i antall nye millionærer i Norge på én dag. I SuperLotto blir det enten en spiller som vinner 50 millioner kroner alene, eller det blir 50 spillere som vinner en million kroner hver. Sjansen for ny millionærrekord er altså 50 prosent.

- Vi er kanskje blant de få med påskeberedskap som faktisk håper på oppdrag. Det hadde jo vært gøy og fått så mange nye lottomillionærer på en dag! Skulle du bli en av de 50 millionærene kan du vente deg en telefon på første påskedag, sier kommunikasjonsrådgiver Roar Jødahl.

Hva er SuperLotto?

Alle som spiller Lotto er automatisk med i SuperLotto-trekningen. Hver rekke du spiller gir deg én deltakelse (én sjanse) i SuperLotto-trekningen.

Spiller du 10 rekker hver uke fra nyttår fram til den første SuperLotto-trekningen på påskeaften i uke 14, vil du ha 140 deltakelser.

For å vinne i SuperLotto spiller det ingen rolle hvor mange rette Lotto-tall du har. Alle spilte rekker gir én deltakelse (én sjanse) og så trekkes det tilfeldig.

Det første spenningsmomentet er om det blir én eller flere millionærer. Norsk Tipping trekker først om det blir bare én vinner, eller om vi får like mange vinnere som det er millioner kroner i premiepotten. Det er altså 50 prosent sjanse for at det blir én vinner.

Deretter trekkes vinneren/vinnerne.

SuperLotto trekkes på NRK1 lørdag 7. april kl. 19.45.