Fotografen i gata, Eir Jørgen Bue har samlet de fleste kjæledyr i glass og ramme. Dette dreier seg om dyr som har vært på besøk i studio, og noen av bildene er tatt «ute i felt» blant annet på dyreklinikken i sentrum. Nå fant fotografen tiden passende til å presentere dyrene i en utstilling.

- Hvert enkelt dyr og fugl har et glimt i øyet og slik fotografering byr på forandring i hverdagen til en fotograf. Denne gangen presenteres flere arter kjæledyr i glass og ramme. Dette blir en salgsutstilling med varighet fra 1.desember til 20.desember. Kanskje kan noen finne en passende presang i disse bildene også, hvem vet, sier fotografen som har gjort det skarpt i flere konkurranser. Eir Jørgen kan vise til flott plassering i Color Awards, en internasjonal fotokonkurranse. Han har blitt tildelt gull med krans fra Norges Fotografforbund som er deres høyeste utmerkelse og han har en 4.plass i Photography Masters cup med flere andre gode plasseringer over flere år.

For Eir Jørgen er denne utstillingen en debut når det gjelder kjæledyr. Han sier hvert dyr har sitt eget glimt i øyet og har satt pris på slike oppdrag.

- Det er første gang butikken i studio dekoreres med bilder av kjæledyr. Du finner bildene blant grønnmalte vegger i Kjøpmannsgata 46 fra 1.desember. Kanskje kan det lønne seg å ta turen fra starten av når bildene er komplette, sier Eir Jørgen som til daglig sammen med sine damefotografer sikter linsene inn mot personer som skal portretteres. Eir er for øvrig kjent for sin serie «Profilen» i Stjørdals-Nytt. De som besøker studio kan på nyåret oppnå rabatter på nettopp foto av sitt kjæledyr hos Studio G-fotografen.