Ingrid forteller historien om hvordan enkeltmennesker med store, alvorlige plager og sykdommer blir overkjørt og regelrett undertrykt av helsevesenet.

Nedenfor er et utdrag fra blogginnlegget "Skulle hatt en «second opinion» du på et annet sykehus…":

"Det å gå fra fotoshoot onsdag med Eir-Jørgen Bue med fart og sprell til møte med øverste sjefene på St.olav i dag var som… Ja hvordan skal jeg fortelle det best og med få ord! Fra topp til bunn på 24 timer. Jeg var på en spennende og veldig annerledes fotoshoot med Eir-Jørgen Bue. Vi hadde full guffe på musikk anlegget og det var topp stemning. Jeg hadde fått lagt sminke av June på LaDonna Hell. Samme dame ordnet selvfølgelig håret – det ble perfekt. Mer om dette kommer på bloggen etter hvert. Men snakk om kontrast på livet.

Fra shoot, fotballtrening og turntrening onsdag til møte på St.Olavi dag. Daniel er på jobb ”ute på feltarbeid” derfor skulle jeg egentlig dra alene… DET hadde ikke gått bra! Men heldigvis hadde Kristin tid! En meget god venn fra Stjørdal som har bein i nesa, derfor hadde jeg en person som kunne hjelpe meg å høre alt som ble sagt på møte. Fire ører hører bedre enn bare to. Pluss jeg har erfart at det ikke er lurt å dra alene på møtet med ”overmakten”  :(

Hadde Daniel vært med på møte i dag – hadde det blitt månelyst på møterom 319."

Les resten av innlegget her