Hroar Stjernen fanget publikumsinteressen til publikum fra første stund. Vi skal ikke gå i detaljer hvorfor han fikk H foran Roar, men da var publikum med. Stjernen har vært aktiv fotballspiller i en kort periode. Han kunne fortelle at han ble vinner av Forsvarscupen i fotball som ble spilt på Stjørdal. Da han feiret sin 50-årsdag var han i Vikersund der det var skiflyging. Han hadde familierekorden før han reiste nedover. En yngre utgave Stjernen slo rekorden ettertrykkelig og landet på 232 meter. Hroar Stjernen har imidlertid en World cup mer enn unggutten.

Nedturer

Han fikk totalt 451 dager i Rosenborg. Tiden i Rosenborg var en givende tid, sier Stjernen. Selv om stillingen var krevende og klubben måtte gjøre mye for å få kostnadene ned. Klubben måtte redusere antall ansatte fra 40 til 26, men oppgavene var som før. Til tross for at han selv syntes han gjorde en god jobb og trivdes sammen med sine medarbeidere så fikk han ikke fortsette. Etter at han forlot Rosenborgbrakka, har det vært en noe vanskelig tid, og det ble en overgang når mobilen sluttet å ringe til stadighet.

Avventer ny jobb

Han har fått tilbud på nye jobber, men har valgt å avvente situasjonen litt. Nå starter Hroar Stjernen eget firma hvor han blant annet er klar til å holde foredrag for bedrifter og andre som mener de kan dra nytte av hans livserfaring og kunnskaper.

Publikum

Også denne gang var det godt oppmøte. I underkant av 100 personer fikk høre hvordan det er å være i jobb innen toppidretten. Hele tiden er det behov for å vise resultater

Musikk

Som vanlig møtte trioen Automn Leave på plass og sørget for glade toner før foredraget.