Fredag 3.12

Adventskonsert

Fredag klokken 17 ønsker musikkelevene ved Frosta kulturskole velkommen inn til adventskonsert i Magnushallen. Konserten varer i en time og det er gratis inngang.

Juleturné

I sammenheng med juleturnéen «Falle til ro» tar Eva Weel Skram turen innom Kimen kulturhus fredag klokken 18. Artisten skal fremføre egne julelåter i tillegg til andre, nøye utvalgte favoritter. Billetter koster 580 kroner.

Julefryd av Opera Trøndelag

Klokken 19.30 fredag kveld er det satt opp for konserten «Julefryd» i Skatval kirke. Konserten arrangeres av Opera Trøndelag, og med seg har de med Trondheimsolistene og sangere fra Nidarosdomens Jentekor. Billettene går for 275 kroner.

Quiz i Fjøset

Klostergården på Frosta inviterer inn til quiz i Fjøset klokken 20 fredag kveld. Kalle Brustad er quizmaster for kvelden og det blir servering av juletallerken klokken 18.30. Pris for inngang er 325 kroner.

Karaoke med Roar Nygård

Klokken 22 blir det karaokekveld med Roar Nygård på Stjørdal sportsbar & restaurant. Arrangementet har en aldersgrense på 20 år.

Lørdag 4.12

Kunstkafé på Sagatun

Lørdag og søndag fra klokken 11 til klokken 16 er det satt opp for kunstkafé, denne gang på Sagatun grendehus. Selv om det er nytt lokale er det samme konsept som før, med kunst, håndverk og kafé.

Jakob og Neikob

Klokken 18 lørdag kveld spilles teaterforestillingen «Jakob og Neikob» i Kimen kulturhus. Forestillingen varer i 70 minutter og billettene selges unummerert. Biltettprisene er 290 kroner for voksne og 230 kroner for barn.

Gosse

Lørdag kveld er det satt opp for livekonsert på BS Pub & Kultur av Gosse. Konserten begynner klokken 18.

Søndag 5.12

Julemarked

Fra klokken 12 til klokken 16 søndag ettermiddag inviterer Route 26 til julemarked på flere av gårdene langs strekningen. Under dagen kan de tilby flere aktiviteter for store og små, samt salg av ulike gårdsprodukter. Eidum gårdsbakeri tilbyr julefrokost fra klokken 11.

Adventskonsert i Lånke

Lånke musikkforening inviterer til en stemningsfull adventskonsert klokken 18 søndag kveld i Lånke kirke. Medvirkende aktører er Oddvar Nergård, Silje Marie Vist og Lånke skolemusikk. Billettprisene er 250 kroner for voksne og 150 kroner for barn under 16 år.

Adventskonsert i Selbu

Søndag kveld inviterer Vikvarvet musikkorps til en adventskonsert i Vikvarvet samfunnshus. Konserten begynner klokken 18.

Trønderkor i Stjørdal kirke

Søndag klokken 18.30 inviterer Trønderkor med dirigent Ketil Jule Bjørnstad til en lun konsert i Stjørdal kirke. Med seg har de med solist Oda Fredriksen og pianist Knut Erik Jensen, og på repertoaret har de med seg flere kjente julesanger. Billettene koster 230 kroner.