- Han har allerede skrevet bok, og nå skal han gi ut sang. Da er ringen slutt og han har gjort det meste, smiler Fredrik Holmen.

Da Holmen ble kjent med Petter Wavold ble det snakk om at det hadde vært gøy og skrevet en låt om Anton. Nå har ordene blitt en realitet, og torsdag var både Anton og Wavold på plass i studio for å jobbe frem første utkast av låten Sjarmerende og sta.

Den firbente hovedpersonen har selvfølgelig bidratt på låten.

- Vi har vært og spilt inn litt bjeffe og snorkelyder. Så det er ekte Anton som høres, forteller Holmen.

Låt som passer Anton

Matfar avslører at han synes det er stas at Anton får en sang dedikert til seg.

- Det blir jo historisk, og et minne for livet. Sjimpansen Julius fikk en sang etter seg, da må Anton også få, humrer han.

Med seg på laget har duoen fått med seg produsent Ronny Wikmark, som blant annet jobber som musikkprodusent i MGPjr. Nå gjenstår finpussing i studio, der effekter og kor legges på, før det endelige produktet er ferdig. Selv om låten er et stykke fra å bli ferdig, roser Holmen førsteutkastet av låten.

- Jeg er sikkert noe inhabil, men melodien er fengende og fin. Jeg har troen på at dette kan bli noe. Låten passer Anton, og jeg kjenner Anton igjen i teksten, forteller Holmen.

Slippes på Spotify

Om en ukes tid skal Fredrik og Anton tilbake til studio, og trolig er låten allerede lanseringsklar innen september.

- Den vil bli sluppet på Spotify under artistnavnet Antongutten, sier Holmen.

Holmen forteller at Anton koste seg i studio, og tok det hele svært avslappende. Han tviler dog på at det blir noe dc-plate.

- Det blir nok med en singel. Men vi har snakket om at vi ønsker å kjøre en musikkvideo, men jeg tør ikke love noe der, avslutter han.

Låten er et stykke unna sluttproduktet, men du kan høre en smakebit av førsteutkastet her:

[embed]https://vimeo.com/592908420[/embed]