Fryd Neglesalong i Stjørdal har adresse i Kjøpmannsgata 13 med inngang fra Kinogata. Marianne Vik er uteksaminert negledesigner og smykkekunstner. I åpningsperioden har hun prisglade oppstartstilbud.

De to månedene april og mai legger Fryd Neglesalong akrylnegler med fransk manikyr til redusert pris. Det er en nylig innflyttet Marianne Vik som har funnet adresse i Stjørdal. Hun vil skape glede og stolthet med stell og oppfølging av negler både hos han og henne.

- Jeg har arbeidet i mediebransjen i flere år. Interessen for smykker og negler har vært med hele tiden. Nå fant jeg endelig tiden inne for å satse med egen neglesalong, sier Marianne Vik som også lager vakre smykker i vikingdesign i aluminium. Aluminium er naturlig forekommende uten nikkel og er allergifrie. Smykkene tilbyr hun i salongen for salg.

- Smykkene er et kun et tillegg i salongen min for den som liker disse i lett aluminium. Salongen har jeg innredet med egne bilder på veggene. Det er viktig å ha litt følelse av mitt eget i salongen der jeg som negldesigner tilbyr legging av akrylnegler, forlengelse av negler og enkel manikyr. Jeg renser negler og fjerner bakterier og tilbyr fransk manikyr med hvit tupp, forklarer Marianne.

- Det er ikke bare damer og jenter som oppsøker din salong?

- Tilbudet om stell og manikyr av negler gjelder også for mann og herre. Naturlig er det få som forlenger negler blant menn, men det hender en sjelden gang det også. Menn ønsker gjerne å rense negler, og det tilbyr jeg i salongen på Stjørdal. Vi tilbyr shellac, som betyr negler i ulike farger og design. Shellac er farge som kan legges både på dine naturlige negler og også akrylnegler. Fargene herdes i led-lampe og har en varighet på ca 14 dager. Vi benytter også gelelakk i noen tilfeller etter eget ønske. Det er viktig å informere om at akrylnegler også sparer naturlige negler, sier Marianne Vik. Mailadresse er: frydnegler@gmail.com, eller du treffer salongens Marianne på Facebook.