Årets raskeste Blink-mål kom søndag ettermiddag da høyreback Lars Ramstad scoret etter hjørnespark da to minutter var spilt i oppgjøret mot Bryne. Men på et psykologisk vondt tidspunkt, rett før pause, fikk Bryne utligningen, satt inn av Einar Tunheim Lye.

Andreomgangen ble målløs, og dermed ble det ett poeng til hvert av lagene. Bryne trygger sin posisjon midt på tabellen, mens Blink fortsatt står med begge beina plantet i nedrykksstriden, men på rett side av streken. Begge Blinks "vanlige" spisser Nedzad Sisic og Sondre Hopmark Stokke startet kampen på innbytterbenken på grunn av skadeproblemer.

Neste kamp for Blink er borte mot bunnlaget Vard Haugesund. I vårkampen hjemme på Blinkbanen var Blink fullstendig overlegne mot Haugesund-laget og vant 4-0.

Blinks lag mot Bryne: Thomas Lia, Lars Ramstad, Bjørnar Hove, Vegard Fiske, Markus Balstad Husby, Jørgen Selnes Sollihaug, Sander Erik Kartum, Vegard Voll, Henrik Kjeldsen Dahlen, Marius Augdal og Andreas Weigner Rye. Benyttede reserver var Sondre Hopmark Stokke, Ole Kristian Rødahl og Simen Nordskag.