Stjørdalshallen er i helga arena for det store Trøndersk Mesterskap i drill og twirling. Drillere fra skole- og musikkorps fra store deler av landet er samlet til oppvisning, konkurranser og sosialt lag.

Lørdagens gjennomføring i Stjørdalshallen gikk prikkfritt med en fullspekket oppvisning og konkurransedag. Dommerpanelet foran publikumsscenen vurderte de over 280 deltakerne gjennom sine øvelser og opplevde å bedømme mange utøvere som viste gode prestasjoner i sine ulike klasser. Pre-teen er de yngste utøverne på gulvet, så følger klasser innen junior og senior, også med advanced performance.

Stort løft for Stjørdal Drilltropp og NMF

Norges Musikkorps Forbund sammen med Stjørdal Drilltropp er arrangører av TM i drill og den lokale drilltroppen med lokalt støtteapparat blant foreldre og foresatte yter en stor innsats for å kunne tilby kvalifiseringsstevnet Trøndersk Mesterskap. Utøvere som er tilreisende til TM har overnatting på lokale skoler, og noen vil på dette stevnet kvalifisere seg for deltakelse i kommende konkurranser. Søndag klokken 10.00 startet for fullt mange individuelle fremføringer med påfølgende finaler og etter hvert premieutdeling. Det er over 90 flere starter i TM 2018, enn fjorårets TM som også ble arrangert av SD og NMF i Stjørdalshallen.