Vi har hele tiden hatt et sterkt fokus på å holde kostnadene nede, og samtidig ikke hatt for høye ambisjoner på inntektssiden, sier VM-general Laffen Jensen.

Ordfører i Stjørdal kommune, Ivar Vigdenes, var til stede da regnskapet ble presentert overfor NAF avd. Stjørdal og NAF Motorsport Trøndelag onsdag kveld. Han var imponert over regnskapet til Rallycross in Hell.

Resultatet til slutt viser et overskudd på 1,2 millioner kroner av en omsetning på 4,8 millioner kroner. Det er et fantastisk resultat, sier Vigdenes.

I tillegg har lag og foreninger i Stjørdal kommune hatt dugnadsinntekter på ca. en halv million kroner. Totalt var 13.650 innom portene i løpet av VM-helga, 6000 flere enn i 2013.

Rallycross in Hell har ambisjoner om å utvikle VM-runden fra et motorsportstevne til en motorfestival. I år hadde arrangørene en konsert med Sie Gubba, som var et stort kostandsløft for arrangørene. Konserten ga også gode inntekter.

Trekker vi ut konsert og offentlig støtte, så har også motorsportstevnet gått med flere hundre tusen i overskudd, sier Jensen.

Det at vi har fått rallycross-VM hit representerer et svært viktig bidrag til utviklingen av Stjørdal som arrangementskommune. Når rallycross-organisasjonen i tillegg presenterer slike imponerende resultater, motiverer det sterkt til videre innsats og støtte i forsettelsen, sier Vigdenes.