Onsdag kveld kl. 20.00 på Nye Blinkbanen skal Stjørdals-Blink møte Ranheim til kamp om ledelsen før sommeren i 0. divisjon i gutter 16-serien. Dette er høyeste nivå i Trøndelag i denne årsklassen.

Før kampen leder Ranheim med 24 poeng og 25 plussmål foran Stjørdals-Blink som står med 22 poeng og 22 plussmål. Stjørdals-Blink tapte mot Ranheim i en kvalifiseringskamp for NM på vinterføre. Nå venter en dyst under sommerlige forhold.

Kampen ble ledet av en dyktig dommer Mostafa Jafari, Astor som hadde assistanse av linjemennene Malik Islek, Kolstad og Roar Østmo, Kvik.

Søndag hadde Stjørdals-Blink sjansen til å ta ledelsen på tabellen i en kamp borte mot Trygg/Lade, men den endte 3-3. Blink var klare favoritter, men Trygg/Lade tok ledelsen allerede etter fem minutters spill. Men Asle Ertsgaard Hastadklev utlignet for Stjørdals-Blink etter en halvtime.

Fem minutter etter pause tok Trygg/Lade ledelsen på nytt etter et vanskelig langskudd som duppet i mål. Stjørdals-Blink kontrollerte det meste av spillet og snudde etter hvert kampen. Jonas Stokke scoret to ganger, begge ganger etter assist fra energiske Greg Dylan Dusabe.

Så får Trygg/Lade et stjernetreff fra 17 meter mot vinkelen. Likevel tror Stjørdals-Blink på seier når Jonas Stokke fikk avslutte fra kort hold, men rett på keeper. Kampen ender 3-3.