Kampen endte 3-0 (3-0) på Briskeby.

- Man kan ikke komme seg unna at det nesten er brutalt, og man kan ikke komme seg unna at HamKam fortjente disse tre poengene, sier trener Tom Dent etter oppgjøret.

Han sier at laget hadde noen ordentlige sjanser, men hevder de ble straffet for noen valg som ble tatt som han ikke nødvendigvis mener var feil, men det gikk ikke som de hadde tenkt.

- Det koster å lære og i dag måtte vi betale den prisen. Nå må vi gå tilbake å lære slik at vi er klare for kampen på onsdag, forklarer hsn videre.

Tung start

Da kampen nærmet seg tre spilte minutter, kunne hjemmelaget allerede notere seg to nestensjanser.

I det fjerde spilleminuttet felles én av Blink-spillerne og bortelaget ble tildelt et frispark fra hjørnet av 16-meteren. Det ble et godt slått frispark som kom i retur, men HamKams nyhentede keeper fra Rosenborg, Julian Faye-Lund blokkerte skuddet fra Lasse Bransdal som var godt plassert inne i boksen.

Det fortsatte å skje ting på Briskeby, og da hjemmelaget ble tildelt hjørnespark etter syv minutter var det lett for Kristian Onsrud å sende i vei en ball som traff hodet til Jonas Enkerud. Headingen sendte hjemmelaget i føringen 1-0.

Kjetil Rekdals menn fortsatte å presse offensivt utover i omgangen, noe som gjør at Rasmus Sandberg i Blink-målet ikke ble arbeidsledig. Etter 16 minutter ut i kampen slo hjemmelagets Rasmus Lindkvist et med et frispark, som keeper Sandberg enkelt kunne fange.

Kun minutter etter blir Lasse Bransdal felt av Rubén Alegre. Her ble spanjolen belønnet med et gult kort, samtidig som Bransdal fikk et frispark. Ballen fanges enkelt opp av Faye-Lund i HamKam sitt mål.

Enestående mulighet

I det 20. spilleminuttet kom en enestående mulighet for gjestene fra Stjørdal, etter at hjemmelaget mistet kontrollen på ballen i et farlig område av banen. Blinks Kjetil Tøsse kom til avslutning, men også her var Faye-Lund stødig i buret. Tøsse sparket bort i målvakten etter avslutningen og fikk kampens andre gule kort.

Selv om Stjørdals-Blink viste gode takter gjennom store deler av førsteomgangen, så kunne man kjenne på at ballongen holdt på å sprekke da hjemmelaget kom til en enorm mulighet etter 27 minutter. Berisha ble spilt enkelt gjennom av lagkameratene, og sender ballen til Aleksander Melgalvis som sender kamma i føringen med 2-0.

Da kampen passerte halvtimen kunne man tenke på hvilke grep Tom Dent kan ta for å øke motivasjonen til gutta i garderoben foran andreomgangen.

Nedturen så ut til å fortsette for Stjørdals-Blink da Bjørnholm-Jatta ble tildelt det gule kortet etter å ha felt HamKams Berisha.

3-0 til pause

Albert Berisha som har vært en sentral spiller i kampen får en ny sjanse etter 33 minutter, og den er ikke vanskelig å sette. Dermed øker kameratene sin ledelse, og leder 3-0 når lagene nærmer seg pause.

Runar Hauge prøvde seg foran HamKam-målet etter 40 minutter, men unggutten som er på lån fra Bodø-Glimt lyktes ikke helt med sitt forsøk, og sendte Faye-Lund på en spasertur etter ballen.

To minutter før omgangen var ferdigspilt ble det slått et nydelig hjørnespark fra Vegard Fiske, som traff Bjørnholm-Jatta som sto klar foran målet. Jatta ble litt for høy, og sendte ballen over tverrliggeren.

Da det ble blåst til pause på Briskeby kunne laget fra Stjørdal notere to gule kort, og tre mål i mot. En knalltøff start på årets OBOS-liga for Tom Dents gutter.

Kun ett minutt skulle gå før Kristian Eriksen satte ballen i nettet for hjemmelaget etter en hodeduell med Blinks Sandberg. Sandberg får frispark etter at duellen ble oppfattet som et angrep på han, og målet annulert.

Gult kort til Lillebo

Også utenfor banen skulle det skje ting i denne omgangen, da assistenttrener Snorre Lillebo ble tildelt gult kort av dommeren etter 55 minutter for språkbruk.

Mange skulle få navnet sitt i boka til dommer Kristian Moan. Kenneth Tøsse ble felt, da HamKams Hasan Kurucay kom alt for sent inn i en duell. Kurucay fikk også gult kort.

I det 58. spilleminutt var det nok en stor sjanse fra hjemmelaget. HamKam vant ballen langt inne på gjestenes banehalvdel og fra fem meters headet Enkerud ballen over.

Enkerud fortsatte å bruke sjansene han fikk, og stormet mot Blink-målet like etter. Det var nært, men Sandberg sto stødig i målet for Stjørdals-Blink, og fikk bokset ballen ut. Hjemmelaget prøvde seg også på kontraen, men etter mye klabb og babb fikk Blink klarert.

Blink forsøkte å styrke innsatsen på banen når de utførte et dobbeltbytte i det 63. minutt. Både Kjetil Holand Tøsse og Anders Nygaard gikk ut, til fordel for Joachim Olufsen og Morten Strand.

Sjanse rant ut i ingenting

Da 70 minutter var spilt hadde farta på banen roet seg en del, og det virket som Blink klarte å holde HamKam mer i sjakk enn tidligere. Fortsatt hadde hjemmelaget gode kontroll på kampen, og det begynt å haste for bortelaget om de skulle ha med seg poeng tilbake til Stjørdal.

Etter 74 minutter utførte Tom Dent et nytt dobbelbytte. Da sendte han Runar Hauge og Lasse Bransdal av banen. Inn kom Marius Augdal og Jakob Rømo Skille.

HamKam fikk to hjørnespark når kampen var 80 minutter gammel, uten at dette ga noe resultat for hjemmelaget.

Innbytter Rømo Skille kom også til et godt skudd etter 83 minutter, men ballen fra 25 meters hold gikk langt utenfor HamKams mål.

Hjemmelaget kom til en mulighet, men Melgalvis hadde ingen lagkamerater med seg, og sjansen rant ut i ingenting.

Tom Dent foretok et nytt spillerbytte etter 86 minutter, da Karl Martin Rolstad kom inn for Lars Ramstad.

Kun få minutter før kampslutt fikk hjemmelagets Enkerud en enorm mulighet, men en fantastisk redning fra Rasmus Sandberg hindret at det ble 4-0 på Briskeby.

Neste kamp for Blink er førstkommende onsdag på hjemmebane mot Sogndal.