Som tidligere år er det en lokal ivrig dugnadskrets blant arrangørene som setter opp Lånke Kultur- kvelden i Lånkehallen. Litj-lånk revyen er rekrutteringsplattform for Lånke Revyen, og på disse arenaene gjøres mye godt arbeid. Faktisk innehar revygruppene tittelen Norgesmestere i revy.

Årets Lånke Kultur den 5. februar skal Sander Myran Kjøsnes, Kasper Uthus og Julie Klæbo Nordgård fremføre revynummer fra Litj-lånk revyen. Sander har fra tidligere fremført nummer pepperkakehuset og fjellturen. De andre har også god erfaring fra tidligere.

En helaften med kulturkrefter

Som tidligere på Lånke Kultur-arrangementene, blir dette en helaften med kulturelle krefter fra Lånke.  Thomas Brøndbo er kveldens gjesteartist.

- Det er et stort men gledelig løft hvert år å sette opp denne kvelden. For å lykkes fullt ut er vi avhengige av godt oppmøte fra publikum. Det selges to typer billetter. En billett for konserten og en for hele kvelden inkludert servering av mat og dans fra husbandet utover kvelden, forteller Kolbjørn Geving og Jan Svendsen blant arrangørene. “Æ kjæm- kjæm du?”, er slagordet til arrangørene som håper på godt oppmøtelørdag 5.februar. Forhåndssalg av billetter hos Hydro Hell, og Jernia, Hell Kjøpesenter.