- Vårt juridiske firmanavn blir fortsatt Sandfærhus Bilglass, og vi vil fortsatt være en del av Sandfærhus-konsernet.  Men siden vi nå er tatt opp i RIIS-kjeden så blir vårt kommersielle markedsnavn RIIS Bilglass Stjørdal Sentrum, sier daglig leder Rune Øyan. Firmaet skal fortsatt ha de samme lokalene og de samme fleksible åpningstidene ved E14.

- Hvorfor denne navneendringen nå, det er vel to år siden Sandfærhus Bilglass så dagens lys ved E 14 Rune?

- Vi opplevde etter hvert at vi fikk kunder som gjerne ville bytte rute hos oss, men at de på grunn av forsikringsselskapets avtaler ikke kunne få utført jobben der de selv ønsket, sier markedsansvarlig i Sandfærhus Parkering, Svein Håve.

Måtte inn i en kjedeordning

Rune Øyan forklarer videre at for å sikre fortsatt hjelp til alle kundene, måtte Sandfærhus Bilglass gå inn i en kjede.

- Vi føler at RIIS Bilglass er riktig kjede i så måte. Vi har de samme målene og har de samme fokusområdene. God service, god tilgjengelighet og faglig dyktighet er uttalte kriterier både hos RIIS Bilglass og hos oss. Personlig har jeg gjennom Øyan Bilglass lang erfaring med dette firmaet i Trondheim fra tidligere. De har nå rundt 135 avdelinger i landet, et 40-tall er egne Riis-avdelinger, sier Øyan.

- For kundene må det bli veldig greit i forhold til at vi ligger på hver vår innfarts-åre og således er lett tilgjengelige. Samtidig vil det vel være slik at vi har hver vår kundeportefølje som er opparbeidet gjennom årene selv om vi er tilknyttet samme kjede.

Det føltes jo litt uvanlig i begynnelsen, men etter hvert så blir en jo vant til det som en gang var nytt også. Utvikling og resultat har også vært veldig tilfredsstillende i følge Rune.

- Du nevnte at utvikling og resultat har vært bra Rune.

- Etter at vi flyttet inn i NTE-bygget har vi hatt en pen økning. Det beste året så langt hadde vi seinest i fjor med en omsetning på 5,4 mill. NOK. Beliggenheten har helt tydelig gitt oss et løft. I det som nå blir RIIS Bilglass Stjørdal Sentrum er vi for tiden 3 ansatte. Vårt siste tilskudd til arbeidsstokken er Bjørnar Skjervold som startet hos oss 1. september.

- Kundene skal forhåpentligvis ikke merke den store forandringen på jobben som blir utført. Angående ny profil, slik som reklame og annonsering så er vi allerede i gang. Skiltene med Riis håper vi å få på plass i de nærmeste dagene avslutter Svein Håve, nå altså hos Riis Bilglass Stjørdal Sentrum.