Søndag ettermiddag var det avdelingens nest beste lag, Namsos, som fikk unngjelde mot det unge Blink-laget. Til slutt sto det 4-3 på resultattavla på Blinkbanen, og tre viktige poeng i kampen for å berge plassen i 4. divisjon for Blink-laget.

Namsos scoret først, men Karl Martin Rolstad utlignet bare minuttet senere. Begge målene kom før ti minutter var spilt. Så var det tremålsscoreren fra forrige kamp, Jakob Rømo Skille, som viste seg fram. Først 2-1 etter 19 minutter og deretter 3-1 etter 23 minutter. Namsos reduserte en gang før pause, men Jørgen Selnes Sollihaug laget 4-2 da et drøyt kvarter gjensto av kampen.

Tre minutter før slutt reduserte Namsos til 3-4 men nærmere kom ikke gjestene fra Namdalen.

Stjørdals-Blinks lag: Daniel Hagen, Karl Martin Rolstad, Håvar Dahl, Thalles Lynton da Silva Monteiro, Oumar Sergio Sherif, Anders Nygaard, Iver Nordmeland Westerlund, Mats Røkke Holm, Simen Nordskag, Jakob Rømo Skille og Andreas Weigner Rye. Innbyttere var André Langsæter, Jørgen Selnes Sollihaug, Andreas Pettersen og Oliver Amdal.