- Vi ser fram til spille på Daba igjen, sier Andreas Lines.

Duoen har nylig spilt inn en plate med mye fransk musikk fra første halvdel av 1800-tallet. Dette omtales gjerne som den klassiske gitarens gullalder. Frankrike hadde svært mange utøvere med mange gitarskoler, sier Lines som har spilt sammen med svenske Michelson siden 2014.

- Vi kommer til å spille en del låter fra plata som er preget av musikk fra Paris. Det er verker som «Notre ennuis» (våre bekymringer). Vi presenterer musikalske innslag av Napoleon Coste, Ferdinando Carulli og Pietro Petoletti som også oppholdt seg i Norge. Mye tyder på at han også har spilt konsert i Trondheim akkurat som oss. Dette verket er for øvrig utgitt på nytt. Og det er moro at en såpass ukjent komponist får større oppmerksomhet, sier Andreas Lines, som er ute på en liten "Trøndelags-turne".

- Vi har nylig spilt på Melhus og i Rissa. Plata vår er en fin markedsføring og vi legger opp til en ny turne på nyåret. Jeg kan også nevne at vi spiller en transkripsjon av en operaouverture av Rossini. Det er musikk med ganske høy fart, men vi må også legge inn noen roligere partier. Det blir variert fra det virtuose til det melankolske. Vi i «Sapera Aude» håper at håper publikum kommer tilbake i godt selskap og sprer budskapet om konserten i sine omgivelser, sier Andreas Lines.