- Med 360 minutter igjen er Stjørdals-Blink store favoritter. Kvik Halden er i en nesten like god posisjon, men tap i lokaloppgjøret mot FFK kan koste dem kvalifiseringsplassen. Vi tror Stjørdals-Blink rir av stormen, og at Fredrikstad i beste fall tar kvalifiseringsplassen – forutsatt at de slår nettopp Kvik. For direkte opprykk må de gå feilfritt og samtidig få hjelp. Det skal holde veldig hardt, spår Tjærnås i sin blogg hos Nordicbet.

Han har latt seg imponere over Roar Vikvangs mannskap, som har vært imponerende stabile gjennom hele sesongen.

- Stjørdals-Blink har rullet over motstander etter motstander i hele år. Anført av Mats Lillebo og Sondre Stokke har de scoret hele 57 mål. Men kampprogrammet på slutten er ikke det enkleste. Først venter nabo Levanger, som garantert motiveres av å være en snubletråd for Blink. Så venter Fredrikstad hjemme i en helt avgjørende kamp for begge lag – her snakker vi en kamp som virkelig bør sees! Egersund borte i neste er beintøff, før nedrykkstruede Sola venter på Blinkbanen i siste runde. Blink er nære opprykk, men samtidig er veien fram fortsatt lang. Fryktelig lang, understreker Tjærnås.

Spillselskapet Nordicbet gir nå 1,80 i odds på at Stjørdals-Blink vinner 2. divisjon avdeling 1, mens nestfavoritt Kvik Halden gir 2,50 ganger pengene tilbake om de vinner. Fredrikstad har pr. nå 5,00 i odds hos selskapet.