18-åringene Jakob Rømo Skille og Karl Martin Rolstad hentes opp i A-stallen til Stjørdals-Blink. De to har hospitert regelmessig med A-laget gjennom denne sesongen og fra 1. august blir de en fast del av 2. divisjonslagets A-stall. De kommer fortsatt til å spille 4. divisjonsfotball for Stjørdals-Blink 2 og for juniorlaget ved behov, men treningshverdagen blir sammen med Roar Vikvangs mannskap.

Karl Martin Rolstad er sideback og kantspiller og var for første gang med i A-lagstropp mot Egersunds i vårsesongen. Han har spilt 21 kamper og scoret fem mål for Stjørdals-Blink 2 og 31 kamper og seks mål for juniorlaget. Jakob Rømo Skille er spiss og har elleve ganger vært i A-lagets tropp de tre siste sesongene. Han har scoret to mål for A-laget. For Stjørdals-Blink 2 har han 29 kamper og 17 mål, mens hans står med 23 kamper og 19 mål for juniorlaget.

Einar Arne Holm som leder klubbens G19-lag er fornøyd med at de to guttene nå tar et skritt videre i karrieren.

- Dette er et viktig og tydelig signal til G19-spillerne om å jobbe knallhardt videre for å nå målene. Det er også veldig hyggelig og motiverende for alle som er med og bidrar til at vi skal lykkes. Og ikke minst for hele klubben og omgivelsene rundt oss, sier Einar Arne Holm til blinkfotball.no.