Hva får man om man krysser en vokalist med nystartet hjerte, et råskinn av en trommis, en perfeksjonist av en bassist, en gudbenådet kirkemusiker med musikk skapt av en av verdens ypperste kultgitarister? Jo, da får du et uforfalsket TNT i storform. Bandet som ikke bare har rocka Norge, men også er et av de få norske rockebanda som kan se tilbake på betydelig internasjonal suksess, har igjen fyrt opp maskineriet.

Dette blir en nostalgisk rockekveld med godbiter som 10000 lovers, intuition, 7 seas, Harley Davidson og lista bare fortsetter til det uendelige.

TNT er nå ute med nytt album som heter Engine og har hatt brak suksess.

Musikken du finner på Engine er rett og slett klassisk TNT. Det er høyt turtall og tunge hestekrefter paret med låter som maler som en nysmørt Harley i solnedgangen. Så det er tydelig at Ronni Le Tekrø har vært tro mot TNTs røtter når han produsert musikken på den nye skiva Egine. Han forteller selv at TNT her fremstår slik han personlig vil at bandet skal lyde. Faktisk har han hentet fram den gamle, svarte Knightsfjæla, en gitar han ikke har brukt siden ”Realized Fantasies”. Denne gangen er den med hele tiden og Ronni lokker et mangfold av lyder ut av den. Det betyr genuin gitarbehandling fremfor synther. Kort sagt har Ronni vært opptatt av hvor TNT kommer ifra samtidig som han tilfører nye spennende temaer.

Han skryter også av Tony Mills vokalkvaliteter og tekstbidrag, samt alt det de øvrige medlemmer har bidratt med for å skape det ultimate TNT-album.

Dette er kvelden man ikke vil gå glipp av og det forventes stor innrykk fra hele Trøndelag når maskineriet smeller til på Uptown Bar lørdag 16 juli!