Björn «Blomman» Blomquist blir ny trener for håndballdamene til Levanger HK i 2. divisjon. Han skal i tillegg fortsette som trener for Stjørdal HK.

Det er Trønder-Avisa som mandag kveld melder at Björn «Blomman» Blomquist blir ny hovedtrener for Levanger Håndballklubbs 2. divisjonslag. Blomquist var også trener for Levanger i årene fra 2012 til 2014.

Björn «Blomman» Blomquist blir nå utleid fra Stjørdal HK til Levanger HK og skal hovedsaklig lede 2. divisjonslaget til Levanger, men også ha ansvaret for Stjørdal HK i 3. divisjon.

Samtidig med at trenernyheten ble kjent er det også klart at Levanger HK og Stjørdal HK inngår en partneravtale, som gjør at spilere fra Stjørdal HK kan spille på 2. divisjonslaget til Levanger HK.

- For egen skyld har jeg lyst til å trene og coache på et litt høyere nivå – samtidig som det finnes en mulighet å tilby de jentene som nå går inn på sitt fjerde år i SHK til å spille i 2. divisjon. Jeg føler de fortjener å prøve seg på et nivå høyere opp. Hvis ikke blir det ikke noe videreutvikling, uttaler Björn «Blomman» Blomquist til Trønder-Avisa.