Agrisjå er stedet der landbruksinteresserte møtes hvert tredje år. Nå er programmet for Agrisjå 2017 komplett, og det inneholder et utall av arrangement. I og med at det er stortingsvalg få uker etter årets utstilling er det særlig interessant for landets fremste politikere å være til stede.

Hele programmet til Agrisjå finner du her!

- Aldri før har programmet vært mer spekket. Interessen for programfaglige bidrag har også økt betydelig. Denne gang blir det parallellseminarer og foredrag i to møterom inne på området. I tillegg kan Agrisjå som vanlig by på et stort arsenal av oppvisninger, show og underholdning, sier daglig leder Ole Teodor Hofstad.

Hofstad har en mer hektisk sommer enn de aller fleste av oss, men kan notere seg for mange rekorder i forkant av utstillingen som foregår 25. - 27. august. Ikke bare er programmet rekordstort, det er i aller høyeste grad også messearealet.

- Agrisjå 2017 blir tidenes største. Det er solgt 38000 kvm messeareal, noe som er dobbelt så mye som i 2014. 330 utstillere er påmeldt, og de aller fleste som leverandører av utstyr og tjenester til landbruket. Den store påmeldinga har nesten tatt pusten fra oss, men takket være stor innsats fra arrangørstaben mener vi å være rimelig i rute nå en måned før det hele braker løs, sier daglig leder Hofstad.