Lånke slo Nationalkameratene 7-1 hjemme på Tønsåsen i vårsesongen. I kveld innledet gultrøyene høstsesongen med tap 2-5 mot National. Det åpnet bra for Lånke som tok ledelsen 1-0 like før pause. Runar Sørli var sist på ballen. Men så ble det masse National og i løpet av 13 minutter, fra det 54. til det 67. spilleminutt, scoret hjemmelaget tre ganger på Hallset kunstgress. Torje Amdal skapte ny spenning da han reduserte til 2-3 i det 80. minutt, men i stedet for Lånke-utligning ble det ytterligere to mål for National.

Sentral i National-seieren var forøvrig en velkjent debutant. Asgeir Snekvik har vært en av Trøndelags aller beste klubbspillere i en årrekke, først og fremst i Ranheim og Byåsen. Mot Lånke debuterte han for National.

Lånke er fortsatt nummer to på tabellen, på samme antall poeng som NTNUI2, som riktignok har en kamp mindre spilt.

Hele tabellen for 5. divisjon avdeling 2 ser du her!