Studiespesialisering

I år som alle andre år arrangerer rødrussen juleball for elever ved Ole Vig videregående, det er  studiespesialisering, påbygg, medier og kommunikasjon og musikk, dans og drama ved Ole Vig ballet er for, og er det noen andre, ved andre linjer på Ole Vig som skal være date med noen må de ta over plassen til noen som ikke skal.

Stork kommer

I år er prisen satt til 250 kroner, både for rødrussen og andre elever ved Ole Vig, og det er bandet Stork som skal komme å spille for publikum. Rødrussen har fått tipset de av noen litt mer profesjonelle festarrangører, som sier at det blir veldig bra stemning og en uforglemmelig fest. I fjor da Sixpack var bandet så var det ikke så veldig bra stemning.

God stemning

Rødrussen åpner dørene klokken 1900 for rødrussen, og 2000 for andre elever, og det er mat til alle som skal delta på allmennballet, maten er ferdig 2100 og dørene stenger 0130. Russen har trua på at det kommer veldig mange folk, og lager bra stemning, dresskode for gutter er selvfølgelig finasten på, og jenter er nydelige ballkjoler. Det vil bli kåring av ballets konge, dronning, prins og prinsesse.

Festsjef

Isak Adserø er en av festsjefene ved rødrussen. Han sier det å holde en fest er ikke så enkelt som man skulle tro. Man må forholde seg til mange ønsker, både fra 1,2 og 3.klassinger. Man må ordne med minst 22 vakter, og det tar veldig my tid med tanke på planlegging og logistikk. Vi får alltid dårlig tid på slutten av prosessen, men det blir alltid en bra fest. Man trenger ikke å skrive søknad til politiet, men må sende inn diverse informasjon slik at de har kontroll på hva de skal forholde seg til.

Nyttårsball

Som mange andre skoler, er det nyttårsball også, men det er svartrussen ved Ole Vig videregående skole som skal arrangere det, siden de ikke skal ha juleball. Grunnen til dette er at de vil at flere folk skal komme til dem, og det er for både yrkes- og allmenn og at de ikke vil ha yrkesballet rett etter allmennballet. De har trua på god stemning og godt oppmøte på nyttårsballet, som kommer til å bli i en av de første ukene på nyåret.