- Nå smeller det snart. Stjørdal vil få en martna i en helt ny drakt, og i et vesentlig større omfang enn sist, hvis vi lykkes med å nå utstillere, sier daglig leder i Joker Engros AS, Geir Kirkbak.

Det er den 25. og 26. juni det for alvor braker løs. Samme helg som NM i friidrett arrangeres på Øverland Minde. Det åpner opp for at utstillerne kan nå ut til et betydelig større publikum.

- Det vil potensielt komme mye publikum, så det er en ypperlig mulighet for utstilleren å nå nye kunder, smiler han.

Spennende området

Nå har påmeldingene for utstillere åpnet opp på «Stjørdalsmartnan på E6» sine hjemmesider, der også alt av nødvendig info ligger lett tilgjengelig.

- Vi ønsker en stor variasjon av ulike utstillere, lag og foreninger. Det er et overkommelig prisnivå på et svært spennende område, sier markedsansvarlig for arrangementet, Liv Maiken Lindqvist.

Hun legger til at alle er velkomne, også private. De ønsker imidlertid ikke å ha ti aktører fra samme bransje, og vil derfor gjennomgå en godkjenningsprosess.

- Nå har vi åpnet for påmelding, så trøndere og stjørdalinger må kjenne sin besøkelsestid. Kr. 1.500, - for en stand 3 x 3 meter er relativt billig, og det er også mulig å kjøpe større stand, så her gjelder det å melde seg på, sier Kirkbak.

Arrangementet har lagt opp til en 240 lang handlegate med ulike utstillere på begge sider. Illustrasjonen viser de ulike områdene er delt opp i farger. I tillegg er det et større messeområdet på parkeringen til Equinor, for de utstillerne som trenger mer plass. Foto: Illustrasjon: Stjørdalsmartnan på E6

100 utstillere

Stjørdalsmartnan har plass til å ta imot over 100 utstillere, avhengig av hvor stor plass hver enkelt utstiller ønsker.

- I den forberedende fasen har vi lagt opp til at det skal være enkelt for utstillere å melde seg på, de har også mulighet til å ønske seg en plassering, forteller Lindqvist.

Familiearrangementet byr på bespisning og flere trekkplaster for både store og små. Blant annet stiller Steinar Thyholdt ut sin selvbygde Lamborghini, og det vil etter planen bli et festlig arrangement ved Sure Hotel Trondheim Airport på kveldstid.

- Det kan alle være med på, vi har hyret inn trubadur og bestilt godvær. Planene er at vi skal klare å gjøre dette til en tradisjon, det er alltid målet, smiler han.