Nettredaksjonen

Humorportalen.no er en digital scene hvor revygrupper får vist seg fram hele året. Nettstedet tilbyr forestillinger, faglig innhold og rommer i tillegg tre tiår med innhold fra Norsk Revyfestival.

Redningen for sarte sjeler

Ifølge festivalsjef Anita Østby er direkteoverføringen av NM i revy redningen for de sarteste sjelene der ute.

- Ikke alle tåler å ha det artig flere dager i strekk. Norsk Revyfestival er fylt til randen med humor i år og det kan fort bli voldsomt for de som må ha tid til å komme seg mellom latterkrampene. Med Humorportalen.no får du tid til å slappe av mellom slagene, sier hun.

I løpet av de dagene festivalen pågår kan du få med deg hele syv forestillinger fra teltene på Høylandet. Allerede på torsdag kan du logge deg inn og se første semifinale. Finaleforestillingen, som ledes av Herborg Kråkevik, går lørdag ettermiddag.

Lag festival hjemme

Festivalledelsen oppfordrer det digitale publikummet til å lage festivalstemning der de er når de skal se norgesmesterskapet på nett. Publikum kan markere 30-årsjubileumet ved å pynte til fest og gjerne invitere noen til å se forestillingene sammen med.

- Det er best å le når du sitter litt trangt. Dessuten er det en overhengende fare for å le seg i hjel, så i et HMS-perspektiv bør man aldri se revy alene. Man bør i det minste melde fra til nærmeste pårørende hvor man logger seg på, sier Østby.

I tillegg til at man kan kjøpe enkeltforestillinger på Humorportalen.no, frister nettstedet også med Norges morsomste abonnement, hvor man kan få reklamefri humor gjennom hele året. Det påberopes i tillegg en lattergaranti.

- Om du klarer å komme deg gjennom NM i revy uten å trekke på smilebåndet en eneste gang, fortjener du pengene tilbake. I tillegg skal jeg personlig sørge for at det kommer en oppmuntringsdelegasjon fra Høylandet, for da står det virkelig dårlig til, sier Østby.