Strømmen - Stjørdals-Blink 1-2 (1-2)

Strømmen presset på for scoring etter pause, og kom til flere store målsjanser, men Blink sto i mot i andre omgang og sikret sesongens første trepoenger på bortebane.

Rødtrøyene gikk dermed forbi Strømmen på tabellen, og rykket opp fra sisteplass og opp til kvalifiseringsplass med 12 poeng.

Ledet etter første omgang

Første omgang var fylt med flere sjanser til begge mål.

23 minutter ute i kampen var Lillebo alene i bakrommet, og sendte Blink i ledelsen da han fikk ballen mellom beina til Strømmen-keeperen og inn i mål.

11 minutter senere fikk Blink inn nok et mål, denne gangen kom målet fra Sondre Stokke. Et langt innkast fra Ramstad ble forlenget i feltet, før Stokke sto alene på bakre og headet ballen inn i mål.

To minutter på overtid i første omgang klarte Strømmen å få inn ett mål, da Strømmen-spissen Bojang ble alene med keeper og satte ballen i nettet.

Blink gikk dermed til pause med en 2-1-ledelse.

Store sjanser til Strømmen

I andre omgang hadde Strømmen store muligheter, deriblant flere skudd i stolpen og skudd som ble reddet av en god Emil Ødegaard i Blink-målet.

Men det ville seg ikke for hjemmelaget og kampen endte dermed med 2-1 til Stjørdals-Blink, som står med tre seire på de fire siste kampene.

Neste kamp for Stjørdals-Blink er hjemme mot KFUM lørdag. Avspark er klokken 15.00.