Morten Harper (f. 1973) fra Hell ble enstemmig valgt som listetopp på Stjørdal SVs valgliste på partiets nominasjonsmøte tirsdag kveld. Harper er i dag kommunestyrerepresentant for SV og medlem av kontrollutvalget.

Det melder Stjørdal SV i en pressemelding.

– Det er en stor glede og ære å representere Stjørdal SV på førsteplass i valget neste år, og ekstra stas med så mange flotte SV’ere på laget, sier Morten Harper, og legger til:

– Med god SV-politikk skal vi bli flere i kommunestyret og stå opp for løsninger i fellesskap, mindre forskjeller og ta vare på naturen og matjorda.

Forhåndskumulert

På andreplass er Gudrun Lidal (f. 1970) fra Husbyåsen, som er leder i Stjørdal SV og vara til kommunestyret, og Svein Johansen (f. 1965) fra Kvislabakken, som er styremedlem i Stjørdal SV og leder av Palestinakomiteen i Trøndelag.

Harper og Lidal er forhåndskumulert på lista, noe som vil si at personstemmer kun påvirker de som står under dem på lista.

Nye fjes

I øverste del av valglisten er det også flere nye ansikter i stjørdalspolitikken, blant andre Marie Nielsen Solberg (f. 2003) fra Hegra og Therese Madeleine Vikan (f. 1989) som bor i Husbyåsen.

Nominasjonskomiteens innstilling ble enstemmig vedtatt.