Aller best an i 4. divisjon ligger Tangmoen, som slo Bjørgan 2-0 hjemme fredag 24. juni. Emil Helgesen og Tobias Hansen scoret målene i seieren, som sendte Tangmoen opp i andreplass på tabellen. Ledende Åfjord er poenget foran, og Tangmoen tar imot fosningene hjemme fredag 2. september. Dersom lagene fortsetter trenden i sine første høstkamper, kan dette oppgjøret bli svært avgjørende.

Tangmoen har imponert med å så langt være ubeseiret på bortebane. Sesongens to tap har kommet hjemme mot Steinkjer 2 og Bindal, med henholdsvis 1-2 og 2-4. Mange var nok spente på hvordan laget ville takle spill i 4. divisjon etter de strenge reglene som sørget for nedrykk fra 3. divisjon i høst. I tillegg forsvant både trener Roar Vikvang og flere av de viktigste spillerne til Stjørdals-Blink. Men Guttorm Stormo har gjort en god jobb med laget, og det er håp om at poengplukkinga fortsatt lever når Kattem er første motstander etter ferien. Kampen på Åsheim spilles tirsdag 9. august, mens Nardo 2 er første motstander hjemme på Tangmoen seks dager senere.

To poeng og tre plasser bak Tangmoen finner vi Fram. Skatvalingene gjorde en sterk prestasjon med å holde Åfjord til 1-1 på bortebane i siste kamp. Martin Gulbrandsen, som også scoret da Fram og Tangmoen spilte 1-1 på Framnes i juni, sørget for ett poeng. Fram har ikke vunnet siden 3-1 hjemme mot Steinkjer 2 23. mai, men kanskje er poenget mot Åfjord det som skal til for å snu formsvikten? Lørdag 6. august tar Fram turen til Roan, der Bjørgan nok er lystne på å vise seg fram fra en bedre side enn mot Tangmoen. Høstens første hjemmekamp på Framnes er 12. august mot Heimdal.

I 3. divisjon settes naturligvis liten til Stjørdals-Blink. Forrige uke ble det 7-2 borte mot Charlottenlund. Sondre Hopmark Stokke vikarierte som midtspiss i Nedzad Sisics fravær, og banket inn fire mål. Det er tett i toppen av avdelinga, og det skiller kun fem poeng mellom Buvik på førsteplass og KIL/Hemne på femteplass. Mellom har vi Frøya på 32, og Blink og Verdal på 29. Blink åpner med Alvdal på hjemmebane 6. august, men skal utover høsten ha både Buvik, Frøya og Verdal på Øverlands Minde. Til disse oppgjørene bør det komme masse publikum!