I Flora ønsker vi at alle er med når det foregår noe som skulle være fellessamling. I kveld fra klokken 1500 åpnes det for fiske av laks på valdet til Geir Roar Lilleflor.  Arrangøren håper at barn og voksne tar turen og deltar på det sosiale tiltaket. Oddbjørn Horten lover premie til den som får største laks i land.

Grilling

Horten lover at det uansett vær blir grilling. Hvis været blir litt ruskete trekker vi under brua. I lengre tid er det hver måned arrangert ulike tiltak for bygdefolket. Bakgrunnen for at alt dette skjer er naturligvis en kamp for å bevare lokalbutikken. Aktiviteten synes å ha hatt sin virkning, for i august er det antydet at butikklokalet skal renoveres. Uten en aktiv bygdeinnsats ville ikke dette skjedd.

Morsomt

Dette skal være et trivselstiltak i lokalsamfunnet. Oddbjørn Horten mener med en lurt glimt i øyet at voksne må vise kvittering på at de har handlet på nærbutikken. Dette kravet vil sikkert de fleste klare å etterkomme. Han understreker at barna ikke omfattes av dette.

Positivt

Dette er en positiv sak for Flora. Derfor er det viktig at alle som har mulighet møter fram. Slike tiltak er med på å skape samhold og trivsel i et lokalsamfunn. Is og kaffe blir servert til de som kommer.