- I lengre tid har gjestene etterspurt søndagsåpent. Nå har vi bestemt oss for å prøve, og holder åpent fra 14.00 til 19.00 hver søndag, smiler daglig leder ved Sabrura Sticks & Sushi Stjørdal, Christine Halvik Hagen.

Hun opplyser at restauranten vil kunne tilby det samme på søndager som ellers i uken. Det inkluderer buffé, à la carte og takeaway.

Gjestene møtte opp

Restauranten hadde sin første søndagsåpent 9. januar, og oppmøtet skuffet ikke.

- Vi er svært fornøyde med vår første åpne søndag. Vi har forventninger om at søndagene skal bli en bra dag for oss, ettersom gjestene har etterlyst søndagsåpent, sier Hagen.

Selv om det har vært to tøffe år for bransjen, har sushirestauranten jobbet godt med å omstille seg situasjonen. Siden åpningen i 2017 har det populære spisestedet vært godt besøkt.

- Med oss har det gått bra, også de to siste årene, mye på grunn av takeaway. Vi har vært flinke til å tilpasse oss hele veien, og nå skal vi utforske om det er et marked for søndagsåpent, forteller hun.

Lokalene ble oppgradert i november med spilevegger og flere blomsterkasser. Foto: Anette Fossmo

Oppgraderte lokaler

I november fikk Sabrura seg også en oppgradering, der de kledde igjen lokalet med spilevegger og blomsterkasser. Dette falt i god jord blant gjestene, som har gitt gode tilbakemeldinger på overhalingen.

- Vi har satset på å gi lokalet mer restaurantpreg, så nå oppleves det mer lukket og lunt. Gjestene forteller at de føler de nå kan trekke seg litt mer tilbake, og ikke sitte like mye på utstilling. Det er positivt; vi blir på en måte en egen plass, smiler Hagen.

Kan bli uteservering

Oppussingen er ikke det eneste nye Sabrura har kommet med de siste månedene. Like før jul lanserte de den populære retten poké bowls på menyen.

Hagen forteller også at restauranten til stadig jobber med nye lanseringer, og at de nå mot sommeren håper på å få på plass en uteservering.

- Vi satser på uteservering til sommeren, og vi har jobbet med det en liten stund. Men det er viktig for oss at vi finner de riktige møblene og utstyret som passer oss og konseptet, sier hun.

Hun roser sine ansatte, som hun beskriver som svært dyktige.

- De er flinke de som jobber her. Det er ordentlig gjennomført og god kvalitet på maten, og det er viktig. Det er hovedfokuset vårt, at maten skal være bra, avslutter Hagen.