Vivace har i løpet av de siste årene markert seg med konserter og opptredener på mange arenaer. Nevnes kan konserter sammen med DeLillos på Gjørv gård, førjulskonsert med Odd Norstoga og konserter med Mathea Mari og Celine fra Melodi Grand Prix Junior i Sakshaug kirke. Sist år tjuvstartet koret Sodd-jazz med konsert sammen med Quintus på Akset.

Koret ble nærmest TV-kjendiser gjennom NRK sin storsatsing Salmeboka minutt for minutt i 2014 og var det koret i Norge som fikk mest tid på skjermen og sang flest salmer – dag og natt. NRK produserte pinsegudstjenesten for TV året etter, med Vivace som sentral bidragsyter. I fjor ga Vivace ut egen juleplate med stor suksess, og med terningkast 5 i Trønderavisa

Koret reiser også ut fra Inderøy for å synge. I sommer sang Vivace i Nidarosdomen under Olavsfestdagene og året før hadde koret egen konsert i Vår Frues kirke i Trondheim.  Forrige sommer var koret på konsertturne i Spania hvor det blant annet sang i Malagas storslåtte katedral.

I høst drar Vivace på en miniturne i nærområdet og gleder seg veldig til å synge i Stjørdal kirke torsdag 9. november. Koret synger et variert program med alt fra klassisk kirkemusikk via jazz til moderne musikk. Bjørn A. Bratsberg akkompagnerer koret og  dirigenter er Silje Vang Pedersen og Siv Anette Lorentzen.