Fram klatret fra 10. til 5. plass på 4. divisjonstabellen med seier 4-2 mot Kvik lørdag ettermiddag. Det ble både tett og litt hektisk da de to lagene møttes på Rosenborgbanen, men Skatvals-laget var hakket kvassere enn vertene.

Storscorer John Valstad ga Fram en drømmeåpning og satte inn 1-0 etter 11 minutter og 2-0 etter 20 minutter. Da halvtimen var spilt fikk Kviks Rune Nytrø Holmen sitt andre gule, og dermed rødt kort. Og da Anders Holmen satte inn 3-0 til Fram etter 37 minutter så alt klappet og klart ut. Men Kvik nektet å gi seg. Bare ett minutt ut i den andre omgangen reduserte de til 1-3 og åtte minutter før slutt reduserte de ytterligere en gang til 2-3. Men Andre Langsæter fikk roet Fram-nervene da han satte inn 4-2-målet tre minutter før full tid.

Fram er dermed på 5. plass på tabellen, - plassen foran Stjørdals-Blink 2 som møter Charlottenlund mandag. Namsos topper 4. divisjonsavdelingen foran NTNUI.