Stjørdals-Blink imponerte da de slo velrennomerte Moss på selveste Melløs stadion lørdag ettermiddag. Blink vant 3-1 og Sander Erik Kartum (23) ble kampens store spiller. Lånkbyggen scoret ett mål i hver omgang. Først etter 33 minutter i førsteomgangen, mens det andre kom 19 minutter inn i den andre omgangen. Mellom der var Moss sin kaptein Thomas Kluassen frampå nesten umiddelbart etter start av den andre omgangen og scoret målet for laget som er mest kjent for sitt seriemesterskap i 1987 med selveste Nils Arne Eggen som trener. Men Sander Erik Kartum var ikke ferdig. Etter 81 minutter slo han et frispark inn omtrent fra sidelinjen. På bakerste stolpe dukket en fullstendig umarkert Sivert Solli opp og satte inn kampens siste scoring.

Samtidig som Blink slo Moss, vant naboene til Moss, Fredrikstad 1-0 borte mot Nardo. Det gjør at Fredrikstad fortsatt topper tabellen, ett poeng foran Blink.

Se tabellen i 2. divisjon avdeling 1 her!

Blinks lag mot Moss: Thomas Lia - Lars Ramstad, Bjørnar Hove, Vegard Fiske, Robert Williams - Ole Kristian Rødahl (Fredrik Vinje), Jakob Talmo Tromsdal (Anders Nygaard), Sander Erik Kartum - Sivert Solli (Markus Balstad Husby), Mats Lillebo, Sondre Hopmark Stokke.