Nordmenn har vært tidlig ute med å bestille høstferien i år. Skolene har så vidt startet rundt om i Norge, men nordmenn har allerede bestilt sol til høstferien. Hele 73 % av alle reiser i høstferie er allerede solgt. Østlendinger og trøndere har vært tidligst ute, og mye er utplukket. Men skal du fly fra Bergen eller Stavanger har du fortsatt en del å velge blant på ving.no. De fleste ønsker seg til Tyrkia i høstferien, men alle storbyene har foreløpig sin egen favoritt på topplisten til Ving.

Mange har nok opplevd mye regn i sommerferien, og ønsker seg bort til varmere strøk i høstferien. Det merker vi godt på ving.no . Alle feriestedene på topplistene er solsikre og varme feriesteder hvor de får det de lengter etter.

Hvis du ønsker å ta med deg familien til syden i høstferien er det er fortsatt gode muligheter til å finne en reise, men jeg ville vært rask da vi ser at nordmenn er ivrige og bestiller tidlig i år. Mye er allerede booket sier Sophie Frisholm, Pr ansvarlig i Ving.

Ekstrafly til Mallorca

Mallorca har vært utrolig populært i hele år, så der har vi til og med satt opp et ekstrafly fra Oslo i høstferien for å imøtekomme etterspørselen avslutter Frisholm.

Hver storby har sin feriefavoritt.

Topplisten til de ulike storbyene

Oslo – Topp 5

Mallorca

Tyrkia

Gran Canaria

Tenerife

Kypros

Bergen - Topp 5

Tyrkia

Kreta, Heraklion

Gran Canaria

Kreta. Chaniakysten

Rhodos

Stavanger – Topp 5

Tenerife

Mallorca

Rhodos

Kreta, Chaniakysten

Tyrkia

Trondheim - Topp 3

Tyrkia

Gran Canaria

Kypros

Gjennomsnittlig over hele landet – Topp 5

Tyrkia

Mallorca

Gran Canaria

Kreta, Chaniakysten

Kypros