En veldig tøff motbakke har Ingrid Anette til tider møtt gjennom ungdomsårene opp mot voksen alder. Det skyldes at hun fikk en alvorlig betennelsessykdom som utviklet seg til utlagt tarm og pose på magen. Det å møte hverdagen med disse tøffe realitetene har gitt henne verdifull erfaring i møtet med helsevesenet og med en egen kropp som til tider slet tungt i hverdagen. Ingrid Anette har mange ganger tidligere satt ord på sine opplevelser gjennom foredrag der hun også viser bilder av tiden med sykdom.

- Hun er en person som har gått gjennom et tøft løp. Dette vil vi gjerne høre merer om, og hvordan hun taklet utfordringene hun møtte, sier Trine Uthus Nilsen. Bodil Myhr på Friskgården sier de arbeider med læring og mestring til daglig på Friskgården. Derfor passer det godt å invitere Ingrid Anette for å fortelle om egne erfaringer, sier Myhr.

- Hva skjer ellers på temakvelden Trine og Bodil?

- Det blir servering av mat på kvelden mellom foredraget, her er det Inger Hembre som står i spissen for rettene som serveres. Inger har lang erfaring med servering til gjester på Hembre-gården ved Hegra Bru i Hegra. Vi gleder oss til temakvelden, og interesserte kan melde seg på hos Friskgården på Skatval om det fortsatt er ledige plasser, sier Trine Uthus Nilsn og Bodil Myhr.